Klankentappers

Agenda

De repetitie vindt plaats in Dorpshuis "Uijtkijk", Maarten Breetstraat 1, 1752 AG Sint Maartensbrug. De repetitie begint om 20 uur en eindigt om 22 uur onderbroken door een korte pauze.

 


 

Klik hier voor poster Festival

 

 


 

 

 


Het koor "De Klankentappers"

 

 

 

 

Optredens 2019

Korenfestival op zondag 31 maart 2019

 

Uitnodiging

 

 

 

 

september aanvang nieuwe seizoen 2018-2019

 

Na een periode om even lekker tot rust en op krachten te komen, start ons zangkoor “de Klankentappers” uit Sint Maartensbrug op donderdag ??september a.s weer met de repetities. Aanvang 20.00 uur in Dorpshuis de Uijtkijk, Maarten Breedtstraat 1 in Sint Maartensbrug.

Wij bestaan als koor inmiddels 17jaar. Bij het 10-jarig bestaan is er een CD gemaakt. Deze CD is te koop tijdens de repetities (zie Agenda) in dorpshuis de Uijtkijk.

Het is een koor dat momenteel bestaat uit 32 vrouwen en 13 mannen iets wat voor het koor een perfecte verhouding is, ook om de nummers in 2of 3 meerstemmigheid te laten zingen.

De gezelligheid word ondersteunt door onze muzikanten Dick Langedijk ( ook bekend als Mister Uienhoop) op zijn accordeon, en onze drummer Jan Schilder.

Onder leiding van onze dirigent Hans Lakeman word er 3x per maand op de donderdagavond gerepeteerd van 20.00 uur tot 22.00 uur, in dorpshuis de Uijtkijk, Maarten Breedstraat 1 in Sint Maartensbrug.

Nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom dus, houdt u van zingen, gezelligheid, en enkele optredens per jaar, en lekker een avondje ontspanning door inspanning, dan hopen wij te mogen verwelkomen op een van onze repetitieavonden.

Voor de kosten hoeft u het niet na te laten, deze bedraagt slechts € 55,00 per jaar, en de eerste maand is zelfs gratis.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:

Willem de Schipper ( voorzitter) tel. 0224-552035